Zgjidhje "All in One" për të gjitha nevojat tuaja...


Zgjidh paketën e shërbimeve që përmbush nevojat tuaja. Nëse nuk e gjeni të listuar, ju inkurajojmë të na kontaktoni dhe ne do të krijojmë një të personalizuar për ju!

Mësoni më shumë...

Ne kemi atë që keni nevojë!


AlbaStream është një strukturë shërbimesh në përmbushje të nevojës suaj për organizimin, promovimin dhe rritjen e audiencës së eventeve tuaja. Përmes përdorimit të fjalës së fundit të teknologjisë dhe manaxhimit kosto-efektiv të shërbimeve të ofruara, mundësohet vënia në dispozicion të çdo individi/organizate/biznesi/etj. e shërbimeve cilësore të Internetit me Satelit, shërbimeve Live-Streaming, Suport media (A/V). Tani, asgjë nuk është e pamundur për ju!

Fillo Tani!

Në shërbimin tuaj


Shërbim cilësor

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbime të pakontestueshme në llojin e tyre!

Kudo në Vend

Përkushtohemi të ofrojmë shërbimet tona pavarësisht nga vendi ku zhvilloni eventin tuaj!

Përditësim i Vazhdueshëm

Ne përmirësojmë vazhdimisht teknologjinë mbi të cilën mbështesim shërbimet tona.

Fleksibilitet

AlbaStream është zgjidhja juaj nëse keni nevojë për fleksibilitet në stilin tuaj të punës!

Le të mbetemi në kontakt!


Jeni gati të nisni projektin tjetër me ne? Fantastike! Na telefononi ose na dërgoni një email dhe do t'ju kontaktojmë sapo të mundemi!

+355-692-064-518